Лаже, суши… #Кренар_Лога
| |

Лаже, суши… #Кренар_Лога

ОТВОРЕНО ПИСМО Ако Коза лаже, рог НЕ лаже Бујрум браќа и сестри Македонци… Прочитајте го изворно писмото од Палчо упатено до Министерот за правда Кренар Лога, пишувано лично од него, на ден 29.04.2024 година, а денес на 30.04.2024 година во 17.00 часот му е испратено преку службениот мејл на адреса cabinet@mjustice.gov.mk Еве ги и претходните…

Соопштение за Четврти Конгрес на П.П. ДЕСНА
|

Соопштение за Четврти Конгрес на П.П. ДЕСНА

На ден 01 Април 2024 година, со почеток од 18.00 часот, ќе се одржи 4. Конгрес на ПП Десна.

Предлог дневен ред:
1.- Верификација на листите за пратеници.

Соопштение за Одлуки на 3. Конгрес на П.П. Десна
|

Соопштение за Одлуки на 3. Конгрес на П.П. Десна

Соопштение за јавност и медиумите (бр. 02-2024) Политичката партија Десна ја информира јавноста дека, денес на 26. Февруари 2024 година го одржа третиот Конгрес на ПП ДЕСНА, на кој што беа присутни 42 од делегатите на партијата. На дневен ред на 3. Конгрес беа две точки: По изложување на кандидатурата на членот и функционерот на…