• Писмо од Палчо од Шутка: Мочам на ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ во СЕВЕРЏАНИЈА

  Писмо од Палчо од Шутка: Мочам на ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ во СЕВЕРЏАНИЈА

  Најголемиот дел на ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ во СЕВЕРЏАНИЈА се клиенти на државата во која зборот „Демократија“ е најбаналниот, напразно ставен збор, најчесто идиотска во реченица, без никакво значење! Па така, мојот македонски народ секојдневно суштествува, да не пишам изумира… За да го…

  Прочитај повеќе…

 • КОНЦЕПТ СЕВЕРЏАНИЈА

  КОНЦЕПТ СЕВЕРЏАНИЈА

  Многумина ќе се налутат, некои ќе престанат да читаат бесни, а едни пак ќе се прават дека не разбрале!Зошто после толку многу години не сакаме да видиме ДВА КОНЦЕПТИ на БАЛКАНОТ како дежурна НЕВРАЛГИЧНА ГЕОПОЛИТИЧКА ТЕРИТОРИЈА, важна во идно време,…

  Прочитај повеќе…

 • Писмо 6: Македонија е се, МПЦ ОА е душата!

  Писмо 6: Македонија е се, МПЦ ОА е душата!

  Зошто ја бранам, бранев и ќе ја бранам МПЦ ОА? Во моментов наклеветен и залепен од политиката за еден страшен злостор, се наоѓам во Турција, притвор, строг построг здравје, па имам време чист од Вашето лицемерие, далеку од Вашата галама…

  Прочитај повеќе…

 • Двојни аршини и стандарди

  Двојни аршини и стандарди

  Двојни аршини и стандарди за постапување‼️‼️‼️ Дали, доколку припадниците на МВР, сакале да го заштитат животот на Палевски Љупчо немаат превземено мерки и активности како во случајот со судијата Наќе Георгиев❓❓❓ Дали Директорот на истражниот затвор Шутка во Скопје, Филип…

  Прочитај повеќе…

 • Соопштение за медиуми и јавноста

  Соопштение за медиуми и јавноста

  Повод за денешното обраќање до медиумите и јавноста во Македонија беа вчерашните случувања, поврзани со барањето на Палевски Љупчо, од истражниот затвор во Шутка-Скопје, на адреса на Кривичниот суд во Скопје каде истиот побара законски застапник-адвокати со име и презиме…

  Прочитај повеќе…

 • Информација за јавноста од ПП ДЕСНА

  Информација за јавноста од ПП ДЕСНА

  Како што најавувавме, Љупчо Палевски Палчо, ќе биде екстрадиран дури по изборите на коишто ПП ДЕСНА мораше да биде неутрализирана по секоја цена. Палчо, од 17. јануари притискаше да биде екстрадиран. Конечно е на македонско тло. Проблем е, што оние,…

  Прочитај повеќе…

 • ПИСМО 5 од ПАЛЧО !!

  ПИСМО 5 од ПАЛЧО !!

  Писмо број 5 од Палчо Магаре или Змија Одлично како и секогаш за Човек кој одлично ги познава состојбите во Македонија… Читајте и уживајТЕ… Доколку немате ИЧ срам и одговорност за изборот на Змијата П. С. За медиумите кои со…

  Прочитај повеќе…

 • ПИСМО 4 од ПАЛЧО ‼️

  ПИСМО 4 од ПАЛЧО ‼️

  “Да е жив и здрав Бајден” Писмо од Палчо од пусто Турско… 25/04/2024 Баликесир, Турција, Палевски Љупчо – Палчо с. р. Со почит, Политичка партија ДЕСНА фејсбук пост: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0J9pT2y1YUGXaJ37GAm4mFCpyTET9YxbL2GFw9Lseo2VVZQDuEyLh5epTjXLdTHval&id=61555785926927

  Прочитај повеќе…

 • ПИСМО 3 од ПАЛЧО ‼️

  ПИСМО 3 од ПАЛЧО ‼️

  За Даскалот и Македонците Писмо од пусто Турско… Пишувано на 20.04.2024 година во Баликесир, Турција… текст од сликите Време е да прогледаме со сопствените очи, доста време бевме “слепци”… Со почит, Ваша ПП Десна фејсбук пост: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0j665WtxvsHLUN2BESn8hCwLkkYFuSvmxyruxeYheZqVL3VSVunFfoYtaKPjuHK8rl&id=61555785926927

  Прочитај повеќе…

 • Лаже, суши… #Кренар_Лога

  Лаже, суши… #Кренар_Лога

  ОТВОРЕНО ПИСМО Ако Коза лаже, рог НЕ лаже Бујрум браќа и сестри Македонци… Прочитајте го изворно писмото од Палчо упатено до Министерот за правда Кренар Лога, пишувано лично од него, на ден 29.04.2024 година, а денес на 30.04.2024 година во…

  Прочитај повеќе…