Писмо 6: Македонија е се, МПЦ ОА е душата!

Писмо 6: Македонија е се, МПЦ ОА е душата!

Зошто ја бранам, бранев и ќе ја бранам МПЦ ОА? Во моментов наклеветен и залепен од политиката за еден страшен злостор, се наоѓам во Турција, притвор, строг построг здравје, па имам време чист од Вашето лицемерие, далеку од Вашата галама и пискотници од лаги и манипулации составени да објаснам зошто е мојата посветеност на нашата…

Двојни аршини и стандарди

Двојни аршини и стандарди

Двојни аршини и стандарди за постапување‼️‼️‼️ Дали, доколку припадниците на МВР, сакале да го заштитат животот на Палевски Љупчо немаат превземено мерки и активности како во случајот со судијата Наќе Георгиев❓❓❓ Дали Директорот на истражниот затвор Шутка во Скопје, Филип Андов Сокол, работи спротивно на Законот❓ -одговорот е ДА‼️‼️‼️ Кој и како дозволи информацијата за…

Соопштение за медиуми и јавноста

Соопштение за медиуми и јавноста

Повод за денешното обраќање до медиумите и јавноста во Македонија беа вчерашните случувања, поврзани со барањето на Палевски Љупчо, од истражниот затвор во Шутка-Скопје, на адреса на Кривичниот суд во Скопје каде истиот побара законски застапник-адвокати со име и презиме на истите.Барањето, пред да стаса, до Кривичниот суд, беше компромитирано, од разни “новинари и медиуми”…

Информација за јавноста од ПП ДЕСНА

Информација за јавноста од ПП ДЕСНА

Како што најавувавме, Љупчо Палевски Палчо, ќе биде екстрадиран дури по изборите на коишто ПП ДЕСНА мораше да биде неутрализирана по секоја цена. Палчо, од 17. јануари притискаше да биде екстрадиран. Конечно е на македонско тло. Проблем е, што оние, што го жигосаа, Гаврил Бубевски од ДПНЕ и Оливер Спасовски од СДС, го жигосаа без…

ПИСМО 5 од ПАЛЧО !!

ПИСМО 5 од ПАЛЧО !!

Писмо број 5 од Палчо Магаре или Змија Одлично како и секогаш за Човек кој одлично ги познава состојбите во Македонија… Читајте и уживајТЕ… Доколку немате ИЧ срам и одговорност за изборот на Змијата П. С. За медиумите кои со НЕверување ги споделуваат писанијата на Палчо, нека не се сомневаат во веродостојноста на писмото… И…

ПИСМО 4 од ПАЛЧО ‼️

ПИСМО 4 од ПАЛЧО ‼️

“Да е жив и здрав Бајден” Писмо од Палчо од пусто Турско… 25/04/2024 Баликесир, Турција, Палевски Љупчо – Палчо с. р. Со почит, Политичка партија ДЕСНА фејсбук пост: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0J9pT2y1YUGXaJ37GAm4mFCpyTET9YxbL2GFw9Lseo2VVZQDuEyLh5epTjXLdTHval&id=61555785926927

ПИСМО 3 од ПАЛЧО ‼️

ПИСМО 3 од ПАЛЧО ‼️

За Даскалот и Македонците Писмо од пусто Турско… Пишувано на 20.04.2024 година во Баликесир, Турција… текст од сликите Време е да прогледаме со сопствените очи, доста време бевме “слепци”… Со почит, Ваша ПП Десна фејсбук пост: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0j665WtxvsHLUN2BESn8hCwLkkYFuSvmxyruxeYheZqVL3VSVunFfoYtaKPjuHK8rl&id=61555785926927

Лаже, суши… #Кренар_Лога
| |

Лаже, суши… #Кренар_Лога

ОТВОРЕНО ПИСМО Ако Коза лаже, рог НЕ лаже Бујрум браќа и сестри Македонци… Прочитајте го изворно писмото од Палчо упатено до Министерот за правда Кренар Лога, пишувано лично од него, на ден 29.04.2024 година, а денес на 30.04.2024 година во 17.00 часот му е испратено преку службениот мејл на адреса cabinet@mjustice.gov.mk Еве ги и претходните…

ВЕЧНА СЛАВА НА 8-ТЕ БРАНИТЕЛИ, ВЕЈЦЕ (28.04.2001)

ВЕЧНА СЛАВА НА 8-ТЕ БРАНИТЕЛИ, ВЕЈЦЕ (28.04.2001)

Роберт Петковски (27), Бобан Трајковски (28), Игор Костески (26), Миле Јаневски (30), Марјан Божиновски (27), Илче Стојановски (24), Кире Костадиновски (24) и Бошко Најдовски (24)

ПОПЛАКА ‼️

ПОПЛАКА ‼️

Од оштетено лице и политичка партија за непочитување на човекови права и државен терор од страна на полициските, истражните и правосудните органи на Македонија и Турција. Линк до документот: https://drive.google.com/file/d/18rSjcyZg9LHzrk7YSC0l2pPYlIqoKXun/view