Доколку имате Google акаунт односно gmail адреса, може да ги пополните електронските обрасци за зачленување во П.П. Десна, во прилог:

Доколку немате gmail адреса, можете да ги симнете обрасците во pdf формат, да ги испечатите, сами да ги пополните, да ги сликнете одговорени и да ги испратите на нашиот меил desna.partija@gmail.com