| |

Лаже, суши… #Кренар_Лога

ОТВОРЕНО ПИСМО

Ако Коза лаже, рог НЕ лаже‼️‼️‼️

Бујрум браќа и сестри Македонци…

Прочитајте го изворно писмото од Палчо упатено до Министерот за правда Кренар Лога, пишувано лично од него, на ден 29.04.2024 година, а денес на 30.04.2024 година во 17.00 часот му е испратено преку службениот мејл на адреса cabinet@mjustice.gov.mk

Еве ги и претходните писанија и поплака од Палевски Љупчо до правосудните органи во Македонија:

https://drive.google.com/file/d/18rSjcyZg9LHzrk7YSC0l2pPYlIqoKXun/view

фејсбук пост: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02tErBusiZ9sMQy7FKnAseNwaxTam86n7u4w5eipXrJjMQXETmX2D8QE6G7KLKevwzl&id=61555785926927

Разговор меѓу В.Д. Претседателот на Десна со министерот за правда Кренар Лога
Оригиналните писма на Љупчо Палевски-Палчо до Кренар Лога
текст од оригиналните писма

Право и правдина МОРА да има ‼️

Со почит,
ПП Десна.