Палчо се јави, навистина се јави ‼️‼️‼️

Палчо се јави, навистина се јави ‼️‼️‼️

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ
25/02/2024
„Додека ја чекам судската постапка, далеку од Македонија, ве поздравувам и ќе повторам, ПАЛЧО не киднапира, убива деца и старци !!“