ПИСМО 3 од ПАЛЧО ‼️

За Даскалот и Македонците

Писмо од пусто Турско…
Пишувано на 20.04.2024 година во Баликесир, Турција…

текст од сликите

Време е да прогледаме со сопствените очи, доста време бевме “слепци”…

Со почит,
Ваша ПП Десна

фејсбук пост: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0j665WtxvsHLUN2BESn8hCwLkkYFuSvmxyruxeYheZqVL3VSVunFfoYtaKPjuHK8rl&id=61555785926927