Двојни аршини и стандарди

Двојни аршини и стандарди за постапување‼️‼️‼️

Дали, доколку припадниците на МВР, сакале да го заштитат животот на Палевски Љупчо немаат превземено мерки и активности како во случајот со судијата Наќе Георгиев❓❓❓

Дали Директорот на истражниот затвор Шутка во Скопје, Филип Андов Сокол, работи спротивно на Законот❓

-одговорот е ДА‼️‼️‼️

Кој и како дозволи информацијата за спровод на Палевски од Шутка до Судот да биде пробиена❓‼️

Ова НЕ е прв пат, истиот овој директор на Затвор, туку по втор пат, првото носење на писменото барање до Судот го сподели со “новинарите” и сега пак спроводот до Судија на претходна постапка, пак го споделува со “новинарите” ‼️‼️‼️

Кој е износот за “ваква информација” ❓‼️

Има ли пилот во авионот ❓‼️

Какво жигосување и јавен линч спроведуваат правосудните органи во Македонија ❓❓❓

Министерот за внатрешни работи и Министерот за правда ВЕДНАШ да излезат со информација и дадат објаснување за недоличното постапување со “осомниченото лице” ‼️‼️‼️
Министерство за правда
Министерство за внатрешни работи / Мinistria e Punëve të Brendshme
Јавно Обвинителство на Република Македонија

Facebook Пост : https://www.facebook.com/share/p/gEKp7L24FMRCEUXK/?mibextid=oFDknk

Политичка партија ДЕСНА