Десна во Собранието на Македонија

Почитувани браќа и сестри Македонци,

Го искористивме моментот за обраќање преку медиумите на Македонската јавност и да ја запознаеме истата дека и покрај опструкциите од сите органи поврзани за реализација на Изборите, намерата на поранешниот министер за внатрешни работи да ја Дерегистрира и згасне Десна, дека НЕ сме “дувло на криминалци и монструми” туку исправени пред Вас, повикуваме на масовна излезеност и гласање за единствената македонска опција, Политичката партија ДЕСНА под реден број #15 и исто така,

ПОВИКУВАМЕ

Сите засегнати страни од правосудниот систем во Република Македонија да извршат ИТНА и безусловна екстрадиција на Љупчо Палевски од Република Турција во Република Македонија.

Ви благодариме,
Со почит ПП Десна

линкови:
фејсбук постови поврзани со обраќањето